theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“NE PODPIRAMO OBVEZNEGA CEPLJENJA”

Pogovor s predsednikom Slovenske ljudske stranke, gospodom Marjanom Podobnikom.

Marjan Podobnik
vir: Twitter

Naš gost je maturiral na Gimnaziji Jurija Vege v Idriji in leta 1986 diplomiral na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. bil je soustanovitelj prve demokratične politične stranke v Sloveniji po drugi svetovni vojni, Slovenske kmečke zveze. Ta je bila ustanovljena leta 1988 pod imenom Slovenska kmečka zveza-Ljudska stranka. Njen prvi predsednik je bil legendarni Ivan Oman, tast našega nocojšnjega gosta.

Na predčasnih državnozborskih volitvah, ki so potekale 13. julija 2014, je SLS izpadel iz Državnega zbora. 8 let torej Slovensko ljudsko stranko že pogrešamo v parlamentu.

Po velikem razočaranju večine njenih volivcev nad delovanjem Nove Slovenije v tem mandatu, ko je bolj kot slovenska in krščanska delovala kot globalistična, demokratično socialistična marioneta in torej povsem v nasprotju s tradicionalnimi vrednotami krščanstva in slovenske tradicije katere naj bi zastopala, je marsikdo pričakoval samostojen nastop SLS na volitvah in končno njen povratek tja kamor sodi – v parlament.

A prišlo je do drugih idej in povezav. Tradicionalna in najstarejša slovenska stranka z izredno močno lokalno infrastrukturo je pristopila k projektu Povežimo Slovenijo, v katere gibanju zasledimo še aktualnega ministra za gospodarstvo  Zdravka Počivališka, predsednika Državnega sveta Alojza Kovšco, Andreja Čuša in Tino  Bregant.

Nekaj zanimivejših izsekov iz pogovora z gospodom Marjanom Podobnikom z dne 11.4.2022:

O (ne)upravičenosti omejevanja dostopa do informacij državljanom Evropske unije.
Zakaj se med drugim sam in njegova družina ni odločila za cepljenje zoper COVID-19
O neuspešnih poskusih organizacije javne izmenjave mnenj, na kateri bi se domača stroka, ki zagovarja cepljenje zoper COVID-19 soočila s tujo in delom domače stroke, ki ima do tega pomisleke.
Glede pravno veljavne možnosti uvedbe obveznega cepljenja zoper COVID-19 v republiki Sloveniji…
Vabljeni k poslušanju zanimivega pogovora v celoti:

https://twitter.com/i/spaces/1djGXPLreQzGZ?s=20

Deli:
PREJŠNJI ČLANEK
V Kansasu konec imunitete pred odgovornostjo za nepravočasno zdravljenje COVID-19?
NASLEDNJI ČLANEK
VOLITVE 2022: Nestrankarska LJUDSKA LISTA gibanja Zdrava družba

0 Komentar

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0