theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pismo, ki ga ISIS nikoli ne bo objavil…

Poziv zdravnika, naslovljen na strokovno revijo Zdravniške zbornice Slovenije – ISIS, ki pa ga ta nikoli ne bo objavila. Kandidatka za predsednico Republike Slovenije, Sabina Senčar dr.med., njihova kolegica Zdravnica – da, takšna z veliko začetnico, za njih in množične medije namreč ne obstaja. Zato s toliko večjim zadovoljstvom in v iskrenem upanju, da bo poziv pravočasno dosegel kar največ državljank in državljanov, pismo v celoti objavljam na strani P39.

Spoštovani. Prosim za objavo priloženega dopisa v glasilu Zdravniške zbornice ISIS

S spoštovanjem,

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.

Piše: mag. Vladimir Pirnat, dr.med., 15.09.2022

Spoštovane kolegice/kolegi članice/člani Zdravniške zbornice Slovenije,

Predlagam, da s podpisom predloga na Upravni enoti podprete našo kolegico in članico ZZS Sabino Senčar, dr.med. kot kandidatko za predsednico Republike Slovenije.

Zakaj menim, da je ga. Sabina Senčar, dr.med. ustrezna kandidatka na bližnjih volitvah za predsednico/predsednika Slovenije?

Sabina Senčar, dr.med. vsa leta njene zdravniške dejavnosti aktivno brani interese/dobrobit bolnic in bolnikov ter strokovno neodvisno, znanstveno utemeljeno, moralno-etično zdravstveno dejavnost (brez osebnih interesov kariernih zdravnikov, interesov farmacije,…).

Ga. Sabina Senčar, dr.med. se je odločila za kandidaturo na predsedniških volitvah:

 • da bi slovenske državljanke/državljane opozorila na družbeno škodljivo neznanstveno birokratsko enoumje, ki ga po svetu povzroča privatizirana Svetovna zdravstvena organizacija WHO v času “pandemije” Covid-19.
 • da bi vzpodbujala/omogočila nepristranske/necenzurirane strokovne in družbene razprave o medicinskih, ekonomskih, družbenih in političnih dilemah, ki bodo politiki olajšale optimalne odločitve glede udejanjanja slovenskih nacionalnih interesov.

Sabina Senčar je agilna članica  Iniciative slovenskih zdravnikov ISZ (>100 zdravnic in zdravnikov).

ISZ (slovenskizdravniki.si) v času koronske krize na osnovi raziskav in mnenj neodvisnih, svetovno najbolj kompetentnih strokovnjakov nasprotuje medijski in strokovni cenzuri kritičnih mnenj/strokovnjakov, škodljivim ukrepom in omejevanju temeljih človekovih pravic in svoboščin.

Za razliko od drugih kandidatov za predsednico/predsednika RS, bo zdravnica Sabina Senčar, dr.med. najbolj kompetentno /kredibilno zagovarjala/zahtevala striktno spoštovanje določb Ženevske deklaracije, Hipokratove zaprisege, Helsinške deklaracije, slovenske Ustave in Zakona o pacientovih pravicah ter nasprotovala predvidenim/napovedanim možnim obveznim ali pogojevanim/neprostovoljnim odmerkom slabo preizkušenih eksperimentalnih substanc (“cepiv”) zoper Covid-19. 

Predlagam in Vas naprošam, da na  Upravni enoti s svojim podpisom podprete našo kolegico go. Sabino Senčar, dr.med. kot kandidatko za predsednico Republike Slovenije.

mag. Vladimir Pirnat, dr.med., spec.int.med. in dipl.psiholog.

————————–

PRILOGA 1:

1. Podprimo kandidaturo dr. Sabine Senčar na predsedniških volitvah

Dragi vsi,

po zatišju ob zbiranju podpisov podpore za razpis referenduma proti ZNB-D zopet potrebujemo vašo pomoč. Glede na dejstvo, da naša stališča niso dovolj slišana, še manj pa dovolj upoštevana, želimo, da je naš glas v predsedniški kampanji  močan in jasen. Zato vas vljudno prosimo, da na najbližji Upravni enoti podpišete obrazec podpore za kandidaturo dr. Sabine Senčar na predsedniških volitvah. Overjen in podpisan obrazec pošljete na: Juna, Vilharjev podhod 10, 1000 Ljubljana.

Združenju za naravni razvoj otrok bomo podprli dr. Sabino Senčar, ker je v času najhujše tiranije jasno in glasno povedala svoje stališče in se postavila za naše otroke. Vsak zdravnik, ki se zoperstavi močnemu enoglasnemu zboru zagovornikov enega pogleda, potrebuje izjemno notranjo moč in izjemen pogum. Zato menimo, da si s svojim delovanjem, s katerim daje na kocko vse, tudi svoj poklic in poslanstvo, to našo podporo zasluži.

Poudarjamo: oddan podpis podpore dr. Sabini Senčar ni glas na volitvah. Dovolj oddanih glasov šele omogoči sodelovanje v volilni kampanji.

Vnaprej hvala.

Ekipa Združenja za naravni razvoj otrok

————————-

PRILOGA 2:

Sabina Senčar, dr.med. (predstavitev):

https://youtu.be/PoRdSgphQq8
Predstavitev in nagovor kandidatke za predsednico Republike Slovenije, Sabine Senčar dr.med,

————————-

PRILOGA 3:

Prof.dr. Roger Hodkinson, dr.med.: https://odysee.com/@Jean-Phil:0/Roger-Hodkinson-12.02.2022:9?r=FSiaU4T8fpdcV596P8uzH8qutS2fA5rT

————————–

PRILOGA 4:

Podpora ISZ (>100 kolegic in kolegov): https://www.facebook.com/

Naj za konec podam še osebno stališče. Na predsedniških volitvah ne volimo političnih strank, ampak ljudi. Dr. Senčarjevo osebno zelo dobro poznam. Večkrat se je izkazala kot izredno srčna in pogumna ženska, zdravnica, ki nesebično pomaga ljudem, ki njeno pomoč potrebujejo. Osebno me zato ne moti kakršnakoli podpora katerekoli politične stranke. Ponovno. Na položaj predsednika republike volimo človeka. V primeru Sabine pa gre enostavno za pokončnega Človeka, za žensko in zdravnico, ki ji je še kako mar za ljudi. Za vsakega izmed nas, ne glede na politično ali drugo prepričanje. Verjemite. In po takšni osebnosti kar kliče položaj predsednika republike. Podporo lahko kandidatki oddate do 23.9.2022. V čast mi je, da jo poznam. – odvetnik Domen Gorenšek

Vir in ©️ slike avtorja poziva: https://m.planet-lepote.com/

Vir in osnovna fotografija ©️ : https://juna.si/index.php/si/

Deli:
Kategorija:Brez kategorije
PREJŠNJI ČLANEK
KAKO ZRUŠITI USTAVNI RED… ZA TELEBANE
NASLEDNJI ČLANEK
RECENZIRANA ŠTUDIJA JE TU, ODLOČITEV JE VAŠA

1 Komentar

 • Avatar
  4 novembra, 2022 at 12:44 dop
  Marija Krivec

  Pozdrav dragi moji borci, danes sem vas poslusala res ste zakon, vesela sem da vas spoznala sli bomo z vami naprej HVALA VAM KER STE 💙

  REPLY

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0