theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

KAJ VSE SE IZVE … PO DVEH LETIH

Ena izmed direktoric Pfizerja, je dne 12.10. na zaslišanju v Evropskem parlamentu na izrecno vprašanje nizozemskega evropskega poslanca Roba Roosa priznala, da »cepivo« preden je prišlo na trg, nikoli ni bilo preizkušeno glede preprečevanja prenosa virusa SARS-COV-2. Tako se je izkazalo, da so bile floskule »Cepite se, da zaščitite druge« , »bodite odgovorni« in podobno trkanje na vest, laž. 

Glede na izrecno priznanje direktorice podjetja Pfizer in sedaj že splošno znano dejstvo, da »cepiva« zoper COVID-19 dejansko ne preprečujejo prenosa virusa, odpadejo vsi razlogi za kakršnokoli diskriminacijo državljanov. Ti tudi nikoli niso obstajali, a vendar se je to protizakonito oziroma celo protiustavno počelo skoraj leto dni. Življenje pa ima vsakdo le eno. Niti enega izgubljenega dneva ljudem ni moč povrniti.

Tako se odpre povsem novo področje, in sicer možnost uvedbe (pred)kazenskih postopkov zoper odgovorne, ki so javno zatrjevali drugače in s tem trkali na vest državljanov naj se vendarle »cepijo« ter jih glede na cepilni status protipravno diskriminirali. Nadalje se odpirajo široke možnosti za uveljavitev delovnopravnih zahtevkov, bodisi zaradi nezakonite odpovedi delovnega razmerja ali šikaniranja na delovnem mestu. Ne nazadnje in kar je lahko dejansko pogubno tudi za državni proračun,  pa je možnost uveljavitve odškodninskih zahtevkov zoper državo.

Še en žebelj v krsto tistim, ki so zatrjevali nasprotno oziroma kar direktno rečeno, tistim, ki so lagali in delili narod glede na cepilni status. Ob tem pa si le stežka predstavljam bes vseh tistih, ki so zatrjevanju politike in stroke verjeli, se »cepili« zato, da bi zaščitili ranljivejše, svoje starše in stare starše ter ostali trajno poškodovani. Teh pa še zdaleč ni malo. Tudi pri nas.

Po tem priznanju bi morali nemudoma odreagirati pristojni regulatorji in tem nepreizkušenim pripravkom preklicati pogojna oziroma začasna dovoljenja. V kolikor bi bili mediji dejansko svobodni, pa bi o tem dejstvu že obsežno poročali.

 

Za konec bralcem priporočam ogled najzanimivejših vprašanj in odgovorov iz zasedanja posebnega odbora za pandemijo C19, ki se je odvijal v Evropskem parlamentu. Najdete jih na tej povezavi:

Deli:
PREJŠNJI ČLANEK
Kako poskusiti diskreditirati predsedniško kandidatko?
NASLEDNJI ČLANEK
P39 odslej tudi na Telegramu

1 Komentar

  • Avatar
    12 oktobra, 2022 at 10:12 pop
    Martini vida

    Resnica vedno pride na svetlo in prav je tako.g Sencar poklon.

    REPLY

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0