theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nenadno umrli mladi kanadski zdravniki?

Kanadski zdravnik dr. William Makis, dr. med., sicer radiolog, onkolog ter raziskovalec rakavih obolenj, je s svojo ekipo izvedel raziskavo glede nenadnih smrti, predvsem mladih kanadskih zdravnikov. Prišel je do grozljivih zaključkov. Do številk, ki so brez primere v zgodovini.

Kanadsko zdravniško združenje (CMA) se je, namesto z uvedbo preiskav z namenom, da se tudi uradno potrdi ali ovrže ugotovitve dr. Makisa in razloge za šokantno povečanje smrtnosti med mladimi kanadskimi zdravniki, odzvalo najprej z molkom,  nato pa z javno izjavo, da delo doktorja Makisa predstavlja nevarno zavajanje javnosti. To je bilo vse. Kanadska javnost ni dočakala nobene izjave ali študije podkrepljene z dokazi, ki bi ovrgla ugotovitve dr. Makisa.

Hkrati je CMA v celoti prezrlo dve odprti pismi, v katerih dr. Makis izrazi zaskrbljenost zaradi izsledkov raziskav. V primerjavi s številom smrtnih primerov pred cepljenjem s cepivi zoper COVID-19 v letih 2019-2020,  je število smrtnih primerov v letih 2021-2022 “eksplodiralo”.

V nadaljevanju objavljamo prevod vsebine obeh pisem dr. Makisa, objavljenih na htps.brightlightnews.com .

 

PISMO Z DNE 03.09.2022:

Spoštovani predsednici CMA Dr.Alika Lafontaine (2022-23) in Dr.Katharine Smart (2021-22)

Zadeva: Nenadna smrt 32 mladih kanadskih zdravnikov po uvedbi cepljenja proti COVID-19

Poslanstvo združenja CMA je: “Opolnomočenje in skrb za bolnike”. Vizija združenja CMA se glasi: “Živahen poklic in zdravo prebivalstvo”. Od uvedbe cepljenja zoper COVID-19 v Kanadi, ki se je začelo decembra 2020, je združenje CMA agresivno in neetično spodbujalo uporabo eksperimentalnih cepiv proti COVID-19 na populaciji, pri kateri so tveganja resnih zapletov zaradi cepljenja daleč presegala vse morebitne koristi (vključno z otroki vseh starosti, najstniki, nosečnicami, zdravimi odraslimi < 70 let).

CMA je podpirala tudi nezakonite predpise glede cepljenja proti COVID-19, ki niso temeljili na nobeni znanstveni podlagi in s katerimi je bilo cepljenje 92.000 kanadskih zdravnikov vsiljeno s strani skorumpiranih zdravstvenih birokratov. CMA je to storila v nasprotju z lastnim etičnim kodeksom in s tem sodelovala pri etičnih kršitvah. Izdalo je ne le svoje člane – zdravnike, pač pa tudi kanadsko javnost, ki ji CMA služi. V 155-letni zgodovini združenja CMA je kaj takšnega brez primere.

Prilagam fotografije in podatke o 32 mladih kanadskih zdravnikih, ki so nenadoma in nepričakovano umrli v zadnjih 16 mesecih, vsi pa so bili dvakrat, trikrat ali štirikrat cepljeni s cepivom zoper COVID-19. Vsaka od teh smrti je zelo sumljiva v smislu, da je bilo vzrok za smrt prav cepivo zoper COVID-19, saj so ti prej zdravi zdravniki nenadoma umrli med redno telesno dejavnostjo, oziroma so nepričakovano umrli v spanju, utrpeli srčni infarkt, možgansko kap, nenavadne nesreče ali pa se je pri njih nenadoma razvil agresiven rak.

Podjetji Pfizer in Moderna morda nista pravno odgovorni za svoje defektne farmacevtske izdelke, vendar sta zaradi javnega in prisilnega spodbujanja njihove uporabe pri kanadskih zdravnikih pravno odgovorni, enako pa tudi CMA.

Ne morete molčati, medtem ko nezakonito predpisana cepiva COVID-19 morda ubijajo na desetine mladih kanadskih zdravnikov in na tisoče zdravnikov izpostavljajo visokemu tveganju hudih poškodb in smrti. Pozivam vas, da se spomnite svoje etike in prisege ter izkoristite svojo platformo kot predsednici CMA in javno pozovete k takojšnji ukinitvi vseh obveznih cepljenj s cepivi COVID-19 v kanadskem zdravstvu ter pozovete k nujnim preiskavam in javnim poizvedbam o tem, kaj ubija mlade kanadske zdravnike, polno cepljene s cepivi zoper COVID-19.

Hvala vam,

 

Dr. William Makis, MD FRCPC

 

 

 

PISMO Z DNE 15.10.2022

Spoštovani predsednici CMA Dr.Alika Lafontaine (2022-23) in Dr.Katharine Smart (2021-22)

Zadeva: Nenadna smrt 80 mladih kanadskih zdravnikov po uvedbi cepljenja s cepivi zoper COVID-19

3. septembra 2022 sem vam poslal pismo v zvezi z nenadno in nepričakovano smrtjo 32 mladih kanadskih zdravnikov od uvedbe cepljenj zoper COVID-19, v katerih sem izrazil zaskrbljenost glede teh cepiv in predpisov, ki so prispevali k tem nenadnim smrtnim primerom. Pismo je bilo viralno na družbenih omrežjih, ogledalo si ga je na milijone ljudi po vsem svetu, prevedeno je bilo v več deset jezikov in je postalo tema številnih podcastov, intervjujev, internetnih videoposnetkov in novic.

Po vsem svetu se je pojavilo izjemno zanimanje za to, kaj ubija kanadske mlade zdravnike, ki so bili polno cepljeni zoper COVID-19. Na žalost vodilni kanadski zdravstveni birokrati, vključno z združenjem CMA, tega zanimanja ne delijo. Nobena od vaju se namreč ni odzvala ali se ni želela odzvati na moje pismo, prav tako se nista odzvali oziroma se nista želeli odzvati na poizvedbe ameriškega filantropa gospoda Steva Kirscha, kot tudi ne na vprašanja novinarjev.

Tokrat vam pošiljam posodobljeno informacijo o 80 mladih kanadskih zdravnikih, ki so nenadoma ali nepričakovano umrli po uvedbi cepljenja s cepivi zoper COVID-19.  V času od mojega predhodnega pisma so umrli še štirje zdravniki, takšne nepričakovane in nenadne smrti pa so vse pogostejše. Tega ne morete še naprej ignorirati.

Moja ekipa je zbrala podatkovno zbirko 1638 smrti kanadskih zdravnikov v obdobju 2019-2022, od tega jih je 972 z vašega lastnega spletnega mesta CMA. Naša predhodna analiza teh obsežnih podatkov kaže na to, da bo število smrti kanadskih zdravnikov mlajših od 50 let, leta 2022 dvakrat večje v primerjavi s povprečjem v letih 2019-2020. Šokantno je, da bo število smrti kanadskih zdravnikov mlajših od 40 let leta 2022 že 5-krat večje v primerjavi s povprečjem v letih 2019-2020, število smrti kanadskih zdravnikov mlajših od 30 let, pa kar 8-krat večje!

Univerza McMaster je pred kratkim objavila obvestilo o nenadni smrti treh mladih, polno cepljenih zdravnikov, ki so vsi umrli poleti 2022, kar je brez primere. Vsi kanadski študenti medicine in stažisti oziroma specializanti so bili prisiljeni v neznanstveno, neetično, kruto in škodljivo obvezno cepljenje s cepivom zoper COVID-19.

Ponovno vas prosim, da se spomnite svoje Hipokratove prisege in lastnega etičnega kodeksa ter pozovete k takojšnji zaustavitvi vseh cepilnih mandatov zoper COVID-19 v kanadskem zdravstvu.

Zahvaljujem se vam,

Dr. William Makis, MD FRCPC

 

 

Nadaljnji obstoj in delo naše platforme lahko podprete s prostovoljno donacijo na sledeči povezavi: https://www.buymeacoffee.com/platforma39

Iskrena hvala!

 

 

Vir in ©️ originalnih pisem:

https://brightlightnews.com/90-canadian-doctor-deaths-dr-william-makis-md/

in

dr. William Makis, MD https://gettr.com/user/MakisMD

 

 

 

 

 

Deli:
Kategorija:Uncategorized
PREJŠNJI ČLANEK
AMNESTIJA? Ne, niti slučajno!
NASLEDNJI ČLANEK
SISTEMSKO, NE LE SUBJEKTIVNO »NOJEVSTVO« – ŽAL IN ŠE VEDNO TUDI NA SODIŠČIH

2 komentarja

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0