theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

PODCAST – POGOVOR Z ZMAGOM SAGADINOM

V tokratnem pogovoru smo na podcastu Platforma39 gostili legendarnega slovenskega košarkarskega trenerja Zmaga Sagadina.

Pogovarjali smo se o prepoznavanju talentov in o njegovem načinu dela z mladimi igralci, ki so se nato razvili v mednarodno uveljavljene košarkaše, spominjali smo se legendarnih tekem KK Olimpije in dosežkov tega ljubljanskega kluba pod njegovim vodstvom. Hkrati smo razkrili več – doslej javnosti neznanih dogodivščin in se dotaknili trenutnega stanja slovenske reprezentance in Cedevite Olimpije. Kaj bi bilo po mnenju Zmaga Sagadina potrebno spremeniti v delovanju kluba in kaj v reprezentanci? Kako vidi prihodnost Olimpije in reprezentance? Katere igralce vključiti…?

Pogovor je tekel tudi o njegovem delu v tujini, predvsem v Beogradu, kjer je deloval kot trenerCrvene Zvezde. Kako je do sodelovanja z Zvezdo sploh prišlo? Kaj se je zgodilo s projektom”Evropska Zvezda”? Kako je sam kot trener Zvezde, na igrišču in izven njega, občutil posebno rivalstvo med večnima tekmecema Partizanom in Crveno Zvezdo?

Seveda nismo pozabili na vprašanja, ki so nam jih poslali sledilci Platforma39.

Vabljeni k ogledu:

POGOVOR Z ZMAGOM SAGADINOM

Deli:
Kategorija:Podcast
PREJŠNJI ČLANEK
TEZA + TEZA + TEZA = SINTEZA = APOKALIPSA (brez heca)
NASLEDNJI ČLANEK
PISAL SE JE 8. JUNIJ 2021…

0 Komentar

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0