theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

IZ YOUTUBA ODSTRANJEN POSNETEK 1. DEL

AMNESTIJA? NE, NITI SLUČAJNO #1

Videoposnetek, ki bo na tej strani objavljen v več delih, naj bi kršil YouTubove smernice. Na naš naslov smo namreč pred časom prejeli obvestilo, ki se je v prevodu glasilo:

Pozdravljeni Platforma 39,

Naša ekipa je pregledala vašo vsebino in žal menimo, da krši našo politiko o dezinformacijah na področju medicine. Naslednjo vsebino smo odstranili iz YouTuba:

Video: AMNESTIJA? NE, niti slučajno!

Zavedamo se, da za vas morda to predstavlja razočaranje, vendar nam je pomembno, da je YouTube varen za vse. Če vsebina krši naša pravila, jo odstranimo. Če menite, da smo se zmotili, se lahko pritožite in mi bomo zadevo ponovno preučili. 

Kako je vaša vsebina kršila pravilnik…

YouTube ne dovoljuje vsebin, ki izpodbijajo informacije lokalnih zdravstvenih organov ali Svetovne zdravstvene organizacije (SZO) z izrecnim zanikanjem obstoja bolezni COVID-19 ali njene resnosti.

 

Če se vam zdijo prispevki oziroma informacije na tem portalu, kljub drugačnemu mnenju domačih in tujih cenzorjev koristne in potrebne, ter bi želeli delo ekipe Platforma39 še posebej podpreti, lahko na tej povezavi donirate znesek po lastni izbiri. Vsak prispevek je izjemno dragocen in se zanj iskreno zahvaljujemo, saj s tem omogočite obstoj in nadaljnji razvoj te strani. Donacije pa so seveda prostovoljne.

Ker je predstavljanje druge plati medalje in objavljanje prevečkrat zamolčanih informacij po našem prepričanju izrednega pomena, saj se s tem razbija popolno enoumje in cenzura,  kar je v nasprotju z vsemi demokratičnimi postulati, ne smemo utihniti.

Le skupaj NE BOMO TIHO!

1. del cenzuriranega videoposnetka:

 

 

Deli:
Kategorija:Uncategorized
PREJŠNJI ČLANEK
PISAL SE JE 8. JUNIJ 2021…
NASLEDNJI ČLANEK
IZ YOUTUBA ODSTRANJEN POSNETEK – 2.DEL

1 Komentar

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0