theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pojav nove Creutzfeldt-Jakobove bolezni (Prevod povzetka)

Strokovno recenzirana Študija, objavljena 12. januarja 2023 v International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research

Pojav nove Creutzfeldt-Jakobove bolezni: 26 primerov človeške različice bolezni norih krav le nekaj dni po injiciranju cepiva zoper COVID-19

Povzetek

Creutzfeldt-Jakobova bolezen, nekdaj redka, a splošno smrtonosna prionska bolezen pri ljudeh, običajno napreduje več desetletij, preden povzroči smrt. V prilogi tega članka izpostavljamo ugotovljeno prisotnost prionske površine v beljakovini spike prvotnega virusa SARS-CoV-2 in v vseh različicah “cepiva”, ki so bila izdelana na podlagi wuhanskega virusa.

Prionsko območje v bodici (spiku) SARS-CoV-2 ima osemkrat večjo gostoto mutacij kot preostali del bodice. Nenavadno je, da celotno prionsko območje v različici Omicron popolnoma izgine.

V glavnem delu besedila predstavljamo 26 primerov Creuzfeldt-Jacobove bolezni, ki so bili vsi diagnosticirani leta 2021, prvi simptomi pa so se pri ljudeh pojavili v povprečju 11,38 dni po injiciranju cepiv zoper COVID-19 farmacevtskih družb Pfizer, Moderna ter AstraZeneca.

Pri vzročnem razvoju, etiopatogenezi teh netipičnih in novih primerov človeške prionske bolezni (primerov očitno povsem nove oblike hitro razvijajoče se Creuzfeldt-Jacobove bolezni) se osredotočamo na kronologijo razvoja simptomov.

Obravnavamo jo z anamnestičnega vidika – z vidika, v katerem primerjamo tipičen razvoj primerov Creuzfeldt-Jacobove bolezni pred COVID-19, z izjemno pospešenim razvojem podobnih simptomov v 26 obravnavanih primerih. S tem pristopom želimo ugotovili etiopatogenezo, ki je ključna za razumevanje te nove in veliko hitreje razvijajoče se človeške prionske bolezni.

Potek prej te subakutne in počasi razvijajoče se bolezni, primerjamo z novo, izjemno akutno in hitro razvijajočo se prionsko boleznijo, ki je sledila takoj po eni ali več injeciranjih s cepivi zoper COVID-19. Menimo, da je pravilno zaključiti, da so “cepiva” povzročila to bolezen v vseh obravnavanih 26 primerih. Če je temu tako, so “cepiva” verjetno povzročila tudi številne druge primere, ki zaradi hitrega napredovanja do smrti niso bili diagnosticirani.

Do konca leta 2021 je umrlo 20 ljudi, ki so bili predmet študije in sicer v povprečju 4,76 meseca po injeciranju. Od teh jih je 8 nenadoma umrlo v 2,5 mesecih, kar potrjuje hitro napredovanje te pospešene oblike Creuzfeldt-Jacobove bolezni.

Do junija 2022 je umrlo še 5 bolnikov, v času pisanja tega članka pa je ostal živ le še 1 bolnik.

 

Vir in ©️ :

Perez, J.-C., Moret-Chalmin, C., & Montagnier, L. (2023). Emergence of a New Creutzfeldt-Jakob Disease: 26 Cases of the Human Version of Mad-Cow Disease, Days After a COVID-19 Injection. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 3(1), 727–770. Retrieved from https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/66

Celotna študija

 

Deli:
PREJŠNJI ČLANEK
Je naslednja akcija “podebiljanja” tudi pri nas že v polnem teku?
NASLEDNJI ČLANEK
Victoria Nuland navdušena nad uničenjem plinovoda Nord Stream 2:

1 Komentar

 • Avatar
  27 januarja, 2023 at 9:17 pop
  Verena

  Spodaj je povezava na kratek video z razlago, ki jo razumemo tudi laiki
  ..,,ljudje nikoli ne bi smeli jesti možganov in hrbtenjače kogarkoli, še posebej ne svoje vrste….in sploh še ne razumejo vsega kaj se dogaja….
  https://www.youtube.com/watch?v=ZyvrjFcfHwQ

  zdaj pa povežite s prehrano z žužki in izdelki iz žužkov in filali naj bi jih v vse mogoče proizvode, itak bo vse industrijsko predelano
  Zaupajte znanosti, ja?

  Hvala p39 da se trudite, video pa zmaga.

  REPLY

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0