theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bo tajska vlada prva vložila tožbo na ugotovitev ničnosti pogodb z družbo Pfizer / BioNTech?

Nemški profesor tajskega rodu dr Sucharit Bhakdi, se je pred kratkim mudil na obisku na Tajskem. V tem času je opravil kar nekaj pogovorov  s tamkajšnjimi vladnimi uradniki.

Sredi decembra 2022, je tajska princesa Bajrakitiyabha Mahidol, stara komaj 44 let in brez vsakršnih predhodnih zdravstsvenih težav, 23 dni po tretjem odmerku mRNK “cepiva”  padla v komo iz katere se ni zbudila še do danes.

Prvotno je bila sicer postavljena diagnoza bakterijske okužbe, za katero pa je Bhakdi ugotovil, da je smešna.

Bhakdi je tajskim oblastem pojasnil celoten program “cepljenja” zoper COVID-19 in jim dokazal, da program temelji na goljufiji in da potrebni klinični preskusi nikoli niso bili izvedeni.

Tajci so njegovo razlago sprejeli in mu, kot to zatrjuje sam profesor Bakhdi, obljubili, da bo Tajska prva država na svetu, ki bo pogodbe o “cepivih” (omenjeni sta Pfizer in BioNTech)  razglasila za nične, zaradi česar bodo, v kolikor bo sledil uspeh na sodišču, morala farmacevtska podjetja tajskim žrtvam cepiv izplačati milijardne odškodnine.

Bhakdi in njegova ekipa so kraljevi družini poslali informacije, ki kažejo, da je bila princesa Mahidol po vsej verjetnosti žrtev cepiva.

 

Deli:
PREJŠNJI ČLANEK
PREDLOG ZAKONA: DO OSEM LET ZAPORA, ČE ZAVRNETE OBVEZNE ODMERKE CEPIVA
NASLEDNJI ČLANEK
ODLOČEN “NE!” EVROPSKI NADDRŽAVI

4 komentarji

 • Avatar
  2 februarja, 2023 at 2:33 pop
  Verena

  Dr. Bhakdi je svetovno priznani strkovnjak v medicinski znanosti. Izvrstno zna razložiti zadeve tudi laični populaciji. Hvala dr.Bhakdi. Kraljevina Tajska ima cca. 70 mio prebivalcev.
  Tudi Japonci ugotavljajo podobno.Njih je nekaj čez 125 mio.Morda bomo izvedeli “kaj je na stvari” in, da ne prvim in drugim, se ne bo zgodil “nenadni dogodek”.
  https://provjeri.hr/japan-pokrece-sluzbenu-istragu-o-milijunima-smrti-od-mrna-cjepiva/

  p39 veselje je vas brati, hvala.

  LP

  REPLY
 • Avatar
  2 februarja, 2023 at 4:17 pop
  Miha.

  Dr. Bhakdi opravlja veliko delo že leta, zadnja 3 še toliko bolj. Ampak spet… zadeti je moralo samo princeso, da se oblasti sploh zganejo in pričnejo o tem razgovor.
  V nasprotnem bi še naprej gledali stran…

  REPLY
 • Avatar
  4 februarja, 2023 at 2:36 dop
  Verena
 • Avatar
  4 februarja, 2023 at 9:43 dop
  Merkl

  Ne kupim zgodbe, da nateg seže tako visoko. Vsi na tako visokih položajih vedo kaj se dogaja in sodelujejo pri tem. In ta zgodba ima svoj namen v tem svetovnem nategu in prav tako ima namen v tem svetovnem genocidu.

  In kaj zdaj? Naj se mi smilijo? Naj si mislim, da se bo svet pa končno zbudil in pod njihovim vodstvom šel v boj proti farma mafiji. Mislim folk????

  Cenzura je popolna. Nič ne uide v medije razen tisto, kar jim koristi in ima nek namen.

  REPLY

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0