theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Osupljiva razsežnost povzročenega zla!

Ministrstvo za zdravje zvezne države Florida: Samo na Floridi se je število VAERS poročil po sprostitvi C-19 pripravkov povečalo za 1.700 %, število poročil o življenjsko nevarnih stanjih pa se je povečalo za več kot 4.400 %. Da, prav ste prebrali.

Tule je celotno Zdravstveno opozorilo o varnosti mRNK pripravkov zoper COVID-19: Updated Health Alert

In pri tem ste poleg psihopatov in dobičkarjev, ki zadnji dve leti kupujejo nepremičnine kar z gotovino, sodelovali tudi vsi uporabni idioti, ki ste bili in ste še vedno tiho, vsi tisti, ki ste propagirali te pripravke za katere je bilo predhodno potrebno spremeniti celo definicijo cepiv in vsi tisti, ki ste brez vsakršne podlage žalili in razdvajali ljudi. Da! Seveda tudi vsi, ki niste bili v dveh letih sposobni zastaviti niti enega samega samcatega javnega vprašanja slovenski “stroki”, ki bi vsebovalo vsaj kanček dvoma ali kritične presoje.

In ne, ne boste se ponovno izmuznili, da je to normalno, ker še nikoli nismo toliko cepili. Smo, oziroma so! Da gre nekaj močno narobe, je bilo jasno že na začetku “cepljenja” zoper COVID-19. Če ste le želeli klikniti na uradne strani in se prepričati na lastne oči.

Pa poglejmo. V ZDA, ki ima 332 milijonov prebivalcev je bilo leta 2019, če vzamem najbolj konzervativno številko, proti sezonski gripi  cepljenih okrog 160 milijonov Američanov. Od tega 49,2% starejših od 6 mesecev in kar 68,7% starejših prebivalcev. Oglejte si še odstotke cepljenih proti mumpsu in proti drugim boleznim. Kaj šele odstotek cepljenja proti vsem drugim otroškim boleznim.

 

Že po petih mesecih od uveljavitve in začetka masovnega cepljenja s pripravki zoper C-19 je bilo torej jasno, da so le-ti vse prej kot varni. Poglejmo številke:

Leta 2019 so bile na VAERS prijavljene 203 smrti kot posledica cepljenja z vsemi znanimi cepivi, leta 2018 je bilo prijavljenih skupaj 119 smrti, leta 2017 pa 85 smrti kot posledice cepljenja z vsemi do tedaj znanimi cepivi. Zgolj od decembra 2020 do aprila 2021 (pet mesecev), pa je bilo na VAERS prijavljenih kar 3.362 smrti zgolj kot posledica cepljenja s pripravki zoper SARS-COV-2.  V sistem VAERS pa se ne prijavlja kar tako in zaradi lepšega. Lažna prijava na VAERS je namreč federalno pregonljivo kaznivo dejanje.

A kljub temu se je po bolnišnicah plesalo, se izprijeno basalo z bananami, po šotorih pa se je cepilo ljudi, brez da bi ti podali dejansko in polno informirano soglasje ter brez vsakršnega predhodnega, vsaj osnovnega pregleda.

Mislite, da so pri nas podatki kaj boljši? Morda, upam. A ne zaradi vas. Zgolj zaradi lucidnosti naroda, ki vam ni zaupal in, ki vam bo kaj kmalu najverjetneje tudi sodil. Saj veste: Sodba v imenu ljudstva.

Vaše ovadbe proti posameznikom in znašanje vaše stanovske organizacije nad kolegi, ki so ostali pokončni in zavezani poklicu, je preseglo vse meje dobrega okusa. Saj se zavedate, da s tem primarno ustvarjate še večji odpor do vas in vaših pričakovanj, zahtev, mar ne?

Zaradi izobrazbe in naziva ste imeli formalno strokovno avtoriteto, a vendar vam je uspelo zapraviti vso verodostojnost. Popolnoma ste zanemarili tisto, kar smo pričakovali od vas – zdravljenje.  Nekateri smo vas opozarjali, tudi privatno. Niste poslušali. Bilo vam je preveč lepo. Ekskluzivni večeri s priležnicami v zgolj za vas odprtih restavracijah…, medtem ko so bili drugi prisiljeni sedeti doma, poslušati vsakodnevno strašenje in šolati otroke od doma. Vse samo zato, da so lahko na trg vstopili nepreizkušeni mRNK zvarki.

Nikoli ne bom pozabil kako mi je srčna učiteljica v solzah razlagala, da je generacija otrok v tretjem razredu praktično izgubljena. Z njimi se je morala ukvarjati kot z otroci v prvem razredu. Poskusila jih je socializirati. Saj veste, gre za tisto… no, saj veste. Nasprotno od vaše socialne distance.

Občutite vsaj za trenutek kaj sramu? Vsaj sami pri sebi? Potiho in nevidno očem drugih?

Upam, a hkrati močno dvomim. Nekatere že čaka reševanje planeta pred klimatskimi spremembami, ki jih povzroča človek, spet druge pa kakšne nove pandemije.

Ne dvomim, da so ponudbe ponovno mamljive…

 

 

Deli:
PREJŠNJI ČLANEK
FLORIDSKI GASILCI V BORBI Z OBSEŽNIM POŽAROM, V MICHIGANU PONOVNO IZTIRIL VLAK
NASLEDNJI ČLANEK
POZIV K MIROVNI VLOGI SLOVENIJE V VOJAŠKEM SPOPADU MED ZAHODOM IN RUSIJO

3 komentarji

 • Avatar
  17 februarja, 2023 at 12:04 pop
  Robert

  Pozdrvljeni,

  tako kot vedno, z veliko truda, napisano tako kot je prav.
  Hvala za trud in čas, ki ga namenjate nam.

  Z žalostjo ugotavljam, da je še danes veliko ljudi, ki enostavno ne spregledajo manipulacij politike, vladnikov, nekaterih zdravnikov in posamezne stroke. Javno se oglasijo vedni eni in isti, Ostali molčijo in ne vejo, ali pa vejo, pa se nočejo izpostaviti.

  Prav je, da se svari in nepravilnosti zapiše in predstavi. Upam, da bodo nekateri dojeli kasneje, eni nikoli.

  Že nekaj časa se mi poraja vpršanje kaj lahko posameznik naredi.? Dobro, lahko podelimo zapise na družbenih omrežjih, širimo informacije med ljudmi, prijatelji, znanci, žlahto…..vendar kaj smo s tem naredili oz. premknili?

  Po mojem mnenju je potrebno začeti izvajati konkretne akcije in tukaj odvetniki in pravniki lahko odigrajo pomembno vlogo. Verjetno je še kakšna druga pot, da ljudje, ki so nam “kuhali” covidno manipulacijo odgovarjajo.

  Po mojem mnenju je že skrajni čas, da se od besed premaknemo k dejanjem!

  Jutri, 18.2.2023 je LJUDSKO SREČANJE ZA IZSTOP SLOVENIJE IZ WHO, HOTEL MONS, LJUBLJANA. Končno, da se tudi v tej smeri nekaj premika. Žal, o tem srečanju, tuka,j ni niti omenjeno, kar bi bilo pomoje prav. Upam samo, da ne ostalo samo pri besedah……in srčno upam, da tega srečanja ne organizirajo botri “globoke države”.

  Lep dan.

  REPLY
 • Avatar
  17 februarja, 2023 at 5:28 pop
  Verena

  Hvala p39, ne morem se načuditi sami sebi, pa vendar se Vam zahvaljujem za žalostne številke izgubljenih življenj in posledice tudi na naših tleh. Pa, a se bomo zmigali, da rešimo kar se rešiti da?

  HVALA ROBERT za Vaš prispevek.

  Se potrudiš (kar nekaj se nas je nabralo) in pošljšeš informacije družini in prijateljem,, znancem …tisti, ki so imeli slabo zdravstveno izkušnjo,no, žalostno.Neredko so pre/za/puščeni samim sebi.
  Sistem je namerno tako nastavljen, pri tem mislim na živo strukturo, na ljudi (ne vsi!),ki so v njem zaposleni. To je lobi, ki je samega sebe amnestiral.In ja, to je višja inštanca, brez pravnikov in zdravnikov,ki so ostali zvesti H. prisegi, no razmislite.
  Tudi pogrešam povezanost, ker , komu naj pošljem moje nestrinjanje ali pripombe?
  SZO, Vladi, MZZ, PP? Itak nas nič ne vprašajo, skrivno delujejo in naenkrat pok! po buči dobimo.
  Kasneje bom podala povezavo na kratki video: Ujedinjeni stojimo,…
  Tudi mene je zmotilo, da ni prispevka za izstop iz SZO, bolj kot ne je neslišno in nevidno, zato sem prispevala povezavo pod člankom EAST PALESTINE-….15.februar 2023. Zato jo “limam” še enkrat:
  https://provjeri.hr/izadimo-iz-szo-who/

  LP

  REPLY
 • Avatar
  17 februarja, 2023 at 5:36 pop
  Verena

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0