theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Legendarni profesor in bivši sodnik ESČP gostoval pri legendarnem novinarju

Profesor doktor Boštjan M. Zupančič je danes gostoval v Jutarnjem programu na srbski televizijski postaji Happy TV, ki jo vodi in ureja legendarni srbski novinar Milomir Marić.

Brez dlake na jeziku o stanju Evropskega sodišča za človekove pravice, ozadjih razpada Jugoslavije ter vojne v Ukrajini in o propagandi ter dekadenci zahoda.

Priporočamo ogled:

https://youtu.be/B48b6BUGDAs

 

Vir in ©️ naslovne slike: https://happytv.rs/

Deli:
Kategorija:Družba, politika
PREJŠNJI ČLANEK
BANK RUN – POTREBNA JE ZGOLJ ENA IZJAVA PRAVEGA ČLOVEKA
NASLEDNJI ČLANEK
RES.JE

2 komentarja

 • Avatar
  18 marca, 2023 at 6:48 dop
  Merkl

  Dobro je, da se globalizira boj za človekove pravice….

  V momentu, ko je omenil da je vojna v Ukrajini boj dobrega in zla sem ugasnil video.

  Ne vem ali je to rekel, ker je to Srbska mantra ?

  “Horizontalnih” vojn že dolgo ni. Vojne so samo “vertikalne”…Torej med vladajočo elito ter ostalim narodom. Kot vsaka njihova sprocesirana vojna ima več namenov… preusmerjanje pogledov stran od cepiv, procesiranje lažnih razlogov za finančno krizo in pa verjetno v kratkem krize s hrano (Ukrajina je žitnica Evrope), vojna je dober biznis predvsem za vojaško industrijo in pa najpomembnejše…. ustvarjanje neke nove hladne vojne, ki jim je bila v preteklosti zelo učinkovito sredstvo kontrole ljudi preko strahu.

  Posipanje s pepelom (dekadenca zahoda) daje Srbom neko lažno upanje , da so imeli vseskozi prav . Problem je v tem, da noben ni imel prav. Bili smo samo potegnjeni za nos. Putin je igralec ravno tako kot Zelenski in vsi naši, vaši njihovi politiki.

  Zadnjič Stanford, danes Harward…..povedano kar že vemo vendar speljano v smer kamor nas elita želi peljati…..

  REPLY
 • Avatar
  18 marca, 2023 at 7:16 pop
  Verena

  Itak, da nas potiskajo v hlev (15-min. mesta) z digitalnim denarjem bomo pod nadzorom, priročno za izsiljevanje ( če ne boš….bo stanje na računu O, ali pa preveč CO2 proizvajaš…itd.) posledice nam naložili pač kakršne si bodo umislili. In to brez vojske, policije in zdrav. osebja, ker bomo v istem loncu na prižganem štedilniku. Predno se morda hudujete, oglejte si spodnji video. Tako umazano deluje motor…..

  Pfizer, pogodbe,višja sila?(pogodbe)?
  https://www.youtube.com/watch?v=VDGqT4iSCrk

  Sicer se globoko ne strinjam z dogajanji v našem zdravstvu,( poklon peščici za pogum,poštenje in iskrenost, hvala!) ampak ljudje, bi zmogli vsi skupaj biti tako složni in podpreti se med sabo, kot oni v zdravstvu? Za naše skupno dobro? Razumite prosim, skupno dobro.
  Svobodo, samostojnost in suverenost bomo kar dali, za kaj že?… premislite.

  LP

  REPLY

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0