theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vetrna energija je neuporabna v vseh pogledih

Zaslužni profesor Wade Allison ugotavlja, da se Združeno kraljestvo sooča z verjetnostjo izpada oskrbe z električno energijo. “Vetrna energija je neuspešna v vseh pogledih,” pravi in dodaja, da vlade ignorirajo “prepričljive dokaze” o neustreznosti vetrne energije “in se namesto k razumni analizi zatekajo k modrovanju”.

Profesor Allison je svoja srhljiva opozorila zapisal v kratkem dokumentu, ki ga je nedavno objavila fundacija Global Warming Policy Foundation . Ugotavlja, da je energija, ki jo zagotavlja Sonce, “izredno šibka”, zato ni zmogla zagotavljati energije, ki bi pred industrijsko revolucijo omogočila sprejemljiv življenjski standard celo majhnemu številu svetovnega prebivalstva.

Podobno je nedavno, še bolj dramatično poudaril jedrski fizik  Dr. Wallace Manheimer, ki zatrjuje, da infrastruktura za vetrno in sončno energijo ne bo le neuspešna, “ampak bo stala bilijone, uničila velik del okolja in bo povsem neuporabna”.

 

Vir: https://dailysceptic.org/2023/03/25/eminent-oxford-scientist-says-wind-power-will-cost-trillions-trash-the-environment-and-be-entirely-unnecessary/

Deli:
Kategorija:Družba, politika
PREJŠNJI ČLANEK
STANJE V GLASBENEM ŠOLSTVU
NASLEDNJI ČLANEK
Kupljeni propagandisti in ne novinarji…

0 Komentar

Oddaj komentar

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://p39.si 300 0